Агуеро май се издаде за трансфера на Меси в Сити


Агуеро май се издаде за трансфера на Меси в Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2533 0

Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде най-обсъжданата тема в света на футбола, след като капитанът на Барселона заяви, че иска да напусне настоящия си клуб. Аржентинецът остана изключително разочарован след унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига, а и не се намира в много добри отношения с някои от ръководните фигури в отбора

Уволнението на Кике Сетиен и назначението Роналд Куман като че ли допълнително засилиха желанието за неговото напускане. Веднага започнаха спекулациите за евентуален трансфер на Меси във Висшата лига, като Манчестър Сити е най-вероятният бъдещ тим на аржентинеца. А сега съотборникът му в националния отбор на Аржентина Серхио Агуеро вдъхна допълнителна надежда на феновете на „гражданите“, че този трансфер ще се случи. Нападателят на Сити премахна „10-ката“ от профила си в Инстаграм, като го смени от ‘kunaguero10’ на ‘kunaguero’.

В момента Серхио Агуеро носи фланелката с номер 10 в Манчестър Сити, същият номер, с който Меси стана световна звезда в тима на Барселона и в националния отбор на Аржентина. Ако Меси пристигне на „Етихад“, може да се наложи рекордният голмайстор на „гражданите“ да промени номера си. След трансфера си от Атлетико Мадрид Агуеро носеше екипа с номер 16, като именно с него реализира и най-популярния гол в историята на Манчестър Сити срещу Куинс Парк Рейнджър през 2012-та, който тогава донесе титлата от Висшата лига на „гражданите“. А ето кой вече води преговорите за трансфер на Меси в бъдещия му клуб.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички