Лидер в Реал Мадрид: Не ми е жал за Еден Азар!


Лидер в Реал Мадрид: Не ми е жал за Еден Азар!
Снимка: GettyImages

8633 0

Срещу Касереньо в 3-ия кръг на Копа дел Рей бяха последните минути на Еден Азар с екипа на Реал Мадрид. Това се случи в началото на 2023 година, като повече от 2 месеца белгийският ас не е записвал и минута на терена. Нещо повече - в Шампионска лига той игра за последно през октомври 2022, а в Ла Лига - през септември! 

Бившата суперзвезда на Челси даде наскоро интервю, в което говори, че страда от липсата на игрово време и че се надява все пак да остане в Мадрид, за да демонстрира на какво е способен. Мнозина съчувстват на някогашния №1 в английската Висша лига, но един от лидерите в Реал Мадрид не е от тях. 

Няма за какво да бъде съжаляван Еден Азар 

Тони Кроос, който все още не е обявил дали ще се откаже от футбола след края на сезона, обясни пред белгийска медия, че няма причина хората да съжаляват бившата звезда на Челси. 

"Може би звуча безмилостен, но не ми е жал за Азар - той няма лош живот, нито има проблеми в момента. Може да съчувстваме на хора, които имат много по-тежък живот", коментира германският ас пред Eleven Belgium

Анчелоти също имаше какво да каже за Азар 

Същата медия успя да говори и с треньора на "белия балет" Карло Анчелоти, който категорично заяви, че работата му е да печели мачове. 

"Не съм тук, за да давам на всеки играч минути. Тук съм, за да печеля мачове. Не гледам на колко години е даден играч или колко пари изкарва. Избирам състав, който да печели мачове - нищо повече от това", категорично заяви Карлето. 

Наскоро пък самият Азар се "заяде" с Анчелоти и обяви намеренията си за бъдещето

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички