ПСЖ вади 180 милиона за горещата звезда на Серия А и проваля плановете на Реал Мадрид


ПСЖ вади 180 милиона за горещата звезда на Серия А и проваля плановете на Реал Мадрид
Снимка: GettyImages

6636 0

Шампионът на Франция Пари Сен Жермен е готов да направи оферта от 180 милиона евро, за да подпише с една от основните трансферни цели на Реал Мадрид, а именно звездата на Наполи - Хвича Кварацхелия, твърди "Corrierre dello Sport".

Според италианското издание отборът на Кристоф Галтие е определил национала на Грузия като своя основна цел за лятото и парижани са готови да извадят сумата от 180 милиона евро за услугите му.

Реал Мадрид също е силно свързван с трансфер на крилото от Серия А, тъй като Карло Анчелоти се стреми да подсили атакуващия си вал. "Лос бланкос" изостават от големите си съперници Барселона с девет точки в Ла Лига, като същевременно успяха да стигнат до четвъртфиналите на Шампионска лига отново.

Хвича не спира да впечатлява

Кварацхелия се превърна в един от най-желаните играчи в световния футбол след сензационния си дебютен сезон за Наполи. Бързото крило е ключовата причина, поради която отборът на Лучано Спалети спокойно води в таблицата на Серия А. Неаполитанци закупиха грузинеца за 10 милиона от Динамо Батуми през лятото и сега се очаква да направят многомилионна печалба, ако той бъде продаден.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лучано Спалети не хареса жребия за четвъртфиналите в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички