Анчелоти е готов да се бори за мястото си в Реал Мадрид и знае как може да разсее всички съмнения


Анчелоти е готов да се бори за мястото си в Реал Мадрид и знае как може да разсее всички съмнения
Снимка: Getty Images

1083 0

В последните месеци позицията на Карло Анчелоти в Реал Мадрид е широко дискутирана, като дори се появиха информации, че ще бъде сменен след края на сезона. Италианският специалист обаче за пореден път показа колко уважава клуба и е готов да го води, докато го искат. "Белия балет" гостува днес на Барселона в опит да скъси разликата от 9 точки в Ла Лига.

Къде да гледаме дербито Барселона - Реал Мадрид?

Ще остане ли Анчелоти и след края на сезона?

"Няколко пъти съм казвал, че ще остана в този клуб до края на живота си, но това е невъзможно. Клубът трябва да вземе решение и ще го направи в края на сезона, каквото и да се случи. Моята позиция е, че бих искал да продължа и се надявам да мога да го направя. Радвам се на всеки ден, в който клубът иска да съм тук.

Ако ме искат за три месеца, ще се възползвам максимално и важи същото, както ако ме искат за три години. Ще бъда благодарен на клуба за времето, което прекарах тук до края на живота си. Както и да е, сигурен съм, че ще спечелим нещо този сезон и това ще разсее съмненията. Ние сме в неизгодно положение за Купата и в Ла Лига, но това не е така в Шампионска лига", категоричен бе Анчелоти преди "Ел Класико".

Той коментира и жребия за Шампионска лига, който отреди на 1/4-финалите да се изправят срещу Челси, като първият двубой е в Мадрид. "Миналата година всички реванши бяха у дома и това наистина ни помогна, но не мисля, че това ще ни попречи тази година. Просто знам, че Бернабеу наистина ще застане зад нас в първите мачове". Анчелоти бе категоричен, че няма никакво място за подценяване срещу Барселона и всички играчи трябва да са на 100%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички