Левандовски посочи разликата между Барса и Байерн и дали би завършил кариерата си на "Камп ноу"


Левандовски посочи разликата между Барса и Байерн и дали би завършил кариерата си на "Камп ноу"
Снимка: GettyImages

4902 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски сравни настоящия си клуб с бившия - Байерн Мюнхен, за който игра в продължение на 8 години. От 2022 година полякът е част от каталунския гранд.

"На организационно ниво всички топ клубове си приличат. Не забелязвам голяма разлика в това отношение. Просто манталитетът на хората е различен. Германците се отличават от испанците. В Барселона хората се усмихват всеки ден. Времето също помага да се събудиш с увмивка на лице, дори когато си имал тежка вечер", заяви Левандовски, цитиран от "Mundo Deportivo".

Звездата, който е на 34 години, бе запитан и за клуба, в който иска да завърши кариерата си. "В момента имам сили и здраве и не чувствам, че нещо не е наред. От друга страна, има неща, които могат да повлияят на това решение. Неща, които ме карат да се питам: "За какво още се бориш?". Спортният аспект ще бъде най-важен", каза голаджията.

"Дали Барселона е мястото, където бих искал да завърша кариерата си? По-вероятно. Наистина не мисля за това. Чувствам се много добре в Барселона, имам договор тук. Едва след изтичането му ще започна да се чудя дали искам да продължа да играя", допълни полякът. А ето какво мисли Левандовски за трансфер в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички