"Саудитска Арабия ли"? Роберт Левандовски отговори на слуховете по свой адрес


"Саудитска Арабия ли"? Роберт Левандовски отговори на слуховете по свой адрес
Снимка: Getty Images

3572 0

Суперзвездата на Барселона - Роберт Левандовски, отговори по категоричен начин на слуховете, че ще бъде поредният голям трансфер в Саудитската професионална лига.

Полякът на "Камп Ноу"

Бившият голмайстор на Байерн Мюнхен се утвърди като един от най-великите централни нападатели в историята по време на престоя си на "Алианц Арена". Той записа 344 гола в 375 мача, печелейки 19 трофеи в рамките на 8 сезона с баварците преди да се насочи към Испания.

Той подписа с каталунците 4-годишен договор преди началото на сезон 2022/23 г. за сумата от 45 млн. евро. През настоящата кампания полският ас записа 46 срещи, 33 попадения и 8 голови подавания, играейки ключова роля в триумфа на тима в Ла Лига.

Именно това го направи апетитна хапка за саудитските клубове, които показаха афинитет към доказани играчи в напреднала "футболна" възраст с привличането на Кристиано Роналдо и Карим Бензема.

Решението

34-годишният нападател обаче даде да се разбере, че неговото име няма да попадне в същия списък и подобна тема дори не представлява обект на коментари в дома му.

"Саудитска Арабия? Няма нищо такова. Не мисля за това, защото няма за какво. Не ме засяга, особено след като от договора ми остава много. Виждам какво се случва там, но не ме касае към момента, имам други приоритети", заяви Левандовски пред "Interia Sport".

Мнозина повярваха, че той може да последва стъпките на Роналдо и Бензема към Близкия Изток. Именно заради това в Барселона подготвиха и опция за нов нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички