"Бетониран е"! Байерн Мюнхен охлади мераците на Барселона и Манчестър Сити за свой играч


"Бетониран е"! Байерн Мюнхен охлади мераците на Барселона и Манчестър Сити за свой играч
Снимка: Getty Images

1863 0

Президентът на Байерн Мюнхен - Херберт Хайнер, разклати сериозно амбициите на Барселона за един от най-желаните трансфери на клуба през летния трансферен прозорец.

Сагата

Полузащитникът на баварците - Йошуа Кимих, е обект на сериозен интерес от страна на каталунците. Той също бива често свързван и с потенциално преминаване в Манчестър Сити.

"Блаугранас" целят да намерят точния наследник на овакантения от напускащата клубна легенда Серхио Бускетс пост. Считаният за един от най-добрите и универсални халфове в Европа изглежда перфектната опция, но той обаче е много вероятно да разочарова всички кандидати с решението си.

Наставникът на Барса - Шави, говори открито за германския национал. Той не крие, че го желае силно в редиците си, а в скорошно интервю заяви, че го чака с отворени обятия. Това не се понрави на Хайнер, който жегна каталунците.

Отговорът

"Не разбирам защо отворено и агресивно флиртуват с нашия играч. Йошуа Кимих е бетониран при нас. Твърдо стои в плановете ни за бъдещето, със сигурност", категоричен бе президентът на баварците пред "Sky Sports". 

Кимих от своя страна пък неотдавна скочи на ръководството на баварците за спорно решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички