Легенда на ПСЖ: Килиан Мбапе отива в Реал Мадрид, въпрос на време е


Легенда на ПСЖ: Килиан Мбапе отива в Реал Мадрид, въпрос на време е
Снимка: Getty Images/Gulliver

3227 0

Трансферът на Килиан Мбапе в Реал Мадрид е въпрос на време. Това смята бившият ас на Пари Сен Жермен Жером Ротен, който се подвизава на "Парк де Пренс" в периода 2004 - 2010 година. Французинът смята, че неговият сънародник и голмайстор на ПСЖ е бил с единия крак на "Бернабеу", но заради кризата трансферът се е отложил.

"От свои източници знам, че Мбапе беше с единия крак в Реал. Предвид случващото се в момента, е ясно, че трансферът ще бъде отложен. Няма никакъв шанс Килиан да подпише нов договор с ПСЖ. Отиването му в Реал Мадрид е само въпрос на време", заяви Ротен в ефира на радио RMC.

Само преди няколко дни авторитетното френско издание L'Equipe съобщи, че Мбапе няма да напусне ПСЖ през лятото. Медията се позова на свой източник, близък до собствениците на отбора.  Настоящият договор на Килиан Мбапе е до лятото на 2022 година. Ръководството на ПСЖ трябва да прецени дали има шансове Мбапе да остане в отбора, тъй като в противен случай рискуват да го изпуснат на далеч по-ниска цена от пазарната му. В момента Мбапе е оценяван като най-скъпия футболист в света, като струва 180 млн. евро (преди кризата цената му бе 200 млн.).

В същото време медиите на Острова твърдят, че Зинедин Зидан проявява сериозен интерес към звезда на Челси (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички