Ювентус ще се пробва за испански халф през лятото


Ювентус ще се пробва за испански халф през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3222 0

Отборът на Ювентус е фаворит за подписа на Дани Себайос твърди „Мундо Депортиво“. Полузащитникът в момента играе в Арсенал под наем от тима на Реал Мадрид.

Според испанското издание „Кралския клуб“ иска 40 милиона евро за своя играч. От Арсенал нямат намерение да плащат тази сума за разлика от „бианконерите“, които могат да си позволят да вземат 23-годишния играч на тази цена. Те биха могли да предложат на испанския халф и доста по-високо възнаграждение от това, което той получава в момента. По настоящем Себайос прибира по 3 милиона евро на година, но ако той премине в Ювентус, ще взима по 4.5 милиона, като дори сумата може да нарастне на 5 милиона евро годишно.

Испанският полузащитник направи силно впечатление на европейското първенство за младежи миналото лято, което накара Арсенал да го вземе в редиците си. След разочароващ престой в Северен Лондон обаче Себайос най-вероятно ще напусне отбора, като Ювентус е на първа линия сред кандидатите за него. А ето кой друг халф от Висшата лига е свързван с трансфер в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички