Реал Мадрид се прицели в звезда на Челси


Реал Мадрид се прицели в звезда на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2287 0

Ръководството на Реал Мадрид е набелязало централния полузащитник на Челси Н'Голо Канте като една от основните си трансферни цели за лятото, съобщава британският сайт sportsmole.co.uk. Испанският тим иска да привлече нов човек за халфовата линия, тъй като от твърде много време разчита основно на триото Каземиро, Лука Модрич и Тони Кроос, и наставникът на отбора Зинедин Зидан иска нов човек за тази позиция.

В последните години Канте се наложи като един от най-добрите опорни полузащитници в света, след като спечели титлата на Англия с Лестър и Челси, преди да изиграе основна роля за успешната кампания на Франция на Световното първенство през 2018. Според информацията "сините" от Лондон са готови да се разделят с 29-годишният играч, ако получат добра оферта, докато от Кралския клуб са готови да отговорят на исканата трансферна сума.

Реал обаче може да има сериозна конкуренция за подписа на Канте от страна на френския шампион ПСЖ, който от доста време не крие интереса си към полузащитника. За момента не е ясно коя е предпочитаната от Канте дестинация, но е възможно той да предпочете да се върне в родината си, а най-вероятно ПСЖ ще му предложи и по-добри лични условия. Въпреки това, Реал Мадрид остава фаворит за подписа му, според изданието.

Междувременно се появиха информации, че наставникът на Реал Зинедин Зидан се е прицелил в защитник от Бундеслигата (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички