Лапорта: Меси става все по-щастлив, знам, че иска да остане


Лапорта: Меси става все по-щастлив, знам, че иска да остане
Снимка: Getty Images/Guliver

900 0

Кандидатът за президент на Барселона Жоан Лапорта изрази увереност, че суперзвездата на клуба Лионел Меси е променил решението си да напусне клуба. Очакваше се капитанът на каталунците да напусне "Камп ноу" след края на сезона, когато изтича договорът му, като вероятните му следващи дестинации в кариерата ще са Манчестър Сити или ПСЖ.

"Меси е изцяло фокусиран върху това да догонят Атлетико в Ла Лига и да играят с ПСЖ в Шампионска лига. Не знам дали ще играе той в неделя за Суперкупата, но Лео ще бъде на пейката. Важно е той да вдъхновява своите съотборници", коментира Лапорта, цитиран от Goal.com.

"Забелязвам, че той става все по-щастлив и се наслаждава на това. Знам, че той иска да остане и знам, че ще направи всичко по силите си, за да остане, ако клубът направи предложение, което ще го устройва", допълва бившият президент на Барса. А ето какво е предимството на Лапорта в задържането на Меси, според самия него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички