Лапорта към Меси на инаугурацията си: Обичам те и Барса те обича!


Лапорта към Меси на инаугурацията си: Обичам те и Барса те обича!
Снимка: Getty Images/Guliver

2078 0

Снощи (българско време) новият президент на Барселона Жоан Лапорта встъпи в длъжност. На церемонията по неговата инаугурация присъстваха редица футболисти от първия тим, сред които бе капитанът Лионел Меси. Другите играчи бяха Жерар Пике и Серхи Роберто. Там бяха и бившите президенти на каталунския колос Хосеп Мария Бартомеу, Сандро Росел, Жоан Гаспар и Енрик Рейна, както и играчи и служители на женския футболен отбор на Барса и Барса Б и на хандбалния, баскетболния и други тимове.

Разбира се, Лапорта имаше специално обръщение към Меси, когото президентът иска да задържи в клуба. Това бе една голяма част и от кампанията му - обеща, че ще направи всичко, за да зпази суперзвездата на "Камп ноу".

"Ще се опитам да убедя Лео да остане в клуба. Съжалявам, Лео, ще направя всичко възможно. Той знае това. Ще се опитаме да го убедим, защото той е най-добрият футболист в историята. И, Лео, извинявай, но те обичам - и Барса те обича", заяви юристът, цитиран от "ESPN".

"Ако стадионът ни беше пълен, сигурен съм, че нямаше да можеш да си тръгнеш. Още един проблем от проклетата пандемия! Каквото и да е решението му, ние ще го приемем, но възнамеряваме да се опитаме да го задържим", допълни Лапорта. А ето какъв се твърди, че е планът му за преговорите с Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички