Роналд Куман засипа с похвали Лионел Меси след победата над Уеска


Роналд Куман засипа с похвали Лионел Меси след победата над Уеска
Снимка: Getty Images/Guliver

1214 0

Вчера Барселона победи Уеска с 4:1 в мач от 27-ия кръг на испанската Ла Лига. Лионел Меси изигра своя мач номер 767 за клуба, с което изравни постижението на бившия си съотборник Шави Ернандес. Меси вкара два гола и асистира за едни, а след срещата Роналд Куман заяви, че Лионел Меси е най-важният футболист в историята на Барселона:

"Какво повече трябва да се каже за Меси? Той поддържа изключително ниво от толкова много години, в толкова много мачове. Несъмнено той е най-важният футболист в историята на Барселона и благодаря на Господ, че още е при нас.", коментира Куман след победата.

"Меси вече е доказал, че е най-добрият футболист в света. Първият му гол бе фантастичен и продължавам да смятам, че той си е заслужил да играе основната роля в нашия отбор."

С трите точки срещу Уеска Барселона се доближи само на 4 точки от лидера в класирането Атлетико Мадрид. До края на сезона остават 11 кръга, а три преди края Барса приема тима на Диего Симеоне на "Ноу Камп". 

Повече за победата срещу Уеска снощи, четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички