Удар от Аржентина: Лионел Меси ще напусне Барселона въпреки Лапорта, ето в каква посока


Удар от Аржентина: Лионел Меси ще напусне Барселона въпреки Лапорта, ето в каква посока
Снимка: Getty Images/Guliver

7604 0

Пристигнаха много неприятни новини за Барселона и всички привърженици на клуба, а именно, че голямата звезда на отбора Лионел Меси ще напусне "Камп Ноу", въпреки че Жоан Лапорта спечели президентските избори и се очакваше заради това Меси да остане.

Новините идват от родината на шесткратния носител на "Златната топка" Аржентина. Местният журналист Кристиан Мартин прави твърдението, като споделя, че се позовава на свои източници и посочи кои отбори са фаворити за привличането му.

"Според моите източници Лионел Меси няма да остане в Барселона. Това няма да се случи дори и с новия президент Жоан Лапорта. ПСЖ и Манчестър Сити все още са опциите пред него преди да се запъти към американската МЛС" - сподели Мартин.

Журналистът има ключови контакти във Великобритания и не за първи път говори за плановете на Меси да напусне Барселона. Кристиан Мартин бе един от първите, които съобщиха, че английският гранд Манчестър Сити е по петите на Лионел Меси.

Същевременно Барселона проявява интерес към привличането на голяма звезда на Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички