Ла Лига не даде мач на полемичен рефер в следващия кръг


Ла Лига не даде мач на полемичен рефер в следващия кръг
Снимка: Getty Images

895 0

Антонио Матеу Лаос не получи наряд от следващия кръг в Ла Лига след полемичното му представяне при равенството в дербито между Барселона и Еспаньол в последния ден на 2022-а година. Тогава реферът показа цели 15 жълти картона и два червени за двата отбора.

След като даде дузпа за Еспаньол след по-малко от 20 минути игра, мачът продължи в огромен хаос, а Лаос показа пет жълти и два червени картона в рамките на само шест минути.

Жорди Алба от Барса пое към тунелите, както и играчът на Еспаньол Винисиус Соуса, а Лаос продължи с картоните и в хода на срещата, като дори декорира и треньорът на „блаугранас“ - Шави.

Наставникът след това сподели, че реферът е „изпуснал контрола на мача“, а реферът беше централна фигура и при успеха с 5:0 на Севиля над Линарес за Купата на Краля, като изгони треньора на елитния отбор – Хорхе Сампаоли, още през първата част.

Именно след тези два мача от Ла Лига решиха да не дават наряд на Лаос в елита на Испания. А кой аматьор не пожали Еден Азар, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички