Статистиката съсипа Еден Азар, аматьор също не го пожали


Статистиката съсипа Еден Азар, аматьор също не го пожали
Снимка: Getty Images

1847 0

Еден Азар получи пореден шанс за изява от старши треньора на Реал Мадрид Карло Анчелоти, който пусна от първата минута белгиеца в двубоя от 1/16-финалите на Купата на Краля срещу четвъртодивизионния Касереньо.

Офанзивният футболист не можа да заблести при наглед слабото представяне на "викингите", които победиха едва 1:0, а попадението падна в 70-тата минута, 120 секунди, след като белгиецът бе заменен.

Освен физическото състояние на играча, което за пореден път стана тема на подигравки в социалните мрежи, то и статистиката бе показателна за желанието и отдадеността на Азар в двубоя.

Освен, че не успя да вкара или асистира, то той дори не отправи нито един удар посока противниковата врата, не спечели фал или въздушна битка, а единственото положително е една спечелена борба от общо 3 срещу аматьорския тим.

По адрес на бившата суперзвезда на световния футбол се изказа и един от звездните футболисти на Касереньо - Кармело Меречиано:

"Сякаш не го интересуваше играта. Не искаше да вземе топката, не тичаше. Той остана незабелязан", коментира играча по адрес на Азар пред "Ас".

Вижте размяната на реплики между Карло Анчелоти и наставника на Касареньо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички