Кратко, точно и ясно: Деко обясни плановете на Барселона за Жоао Кансело и Жоао Феликс


Кратко, точно и ясно: Деко обясни плановете на Барселона за Жоао Кансело и Жоао Феликс
Снимка: GettyImages

3178 0

В края на летния трансферен прозорец Барселона привлече две известни имена - Жоао Кансело от Манчестър Сити и Жоао Феликс от Атлетико Мадрид.

И двамата пристигнаха в тима на Шави Ернандес под наем за срок от една година, но в договорите им не присъства опция за пълно откупуване на правата след края на сезон 2023/24.

Новият спортен директор и бивш футболист на каталунците - Деко, обясни с три изречения ситуацията и не "затвори вратата" за евентуален по-дълъг престой на двамата португалци на "Камп Ноу":

"Нито Кансело, нито Феликс имат клауза за откупуване. Това просто бяха трансфери за по 1 година. Все пак, ако се представят добре, ние ще се опитаме да ги задържим", каза 46-годишният Деко на пресконференция, цитиран от "Fotmob".

*Порталът "Transfermarkt" оценява качествата на десния бек и на нападателя на по 50 милиона евро. Те вече дебютираха за Барса - Кансело изигра 32 минути, а Феликс 11 при визитата на Осасуна от 4-тия кръг на Ла Лига, спечелена с 2:1.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Изумителен спад за Барселона! Отрязаха брутално сумата, която да дава за заплати, Реал Мадрид е далеч напред...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички