Край на драмата: Барселона си има нов "Иниеста", голяма звезда е щастливa (ВИДЕО)


Край на драмата: Барселона си има нов "Иниеста", голяма звезда е щастливa (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3554 0

Мъките за Барселона и една от най-големите настоящи звезди на клуба - Гави, приключиха, след като той официално бе картотекиран.

По този начин той вече официално е част от представителния отбор на каталунците, след като до този момент играеше в първия отбор на Барселона, но със статут на играч от Барселона "Б". Той подписа професионален договор с клуба и получи номер "6", но до последно Ла Лига не желаеше да картотекира Гави като част от първия отбор заради финансовия феърплей в шампионата. 

До последно не беше ясно дали от "Камп Ноу" ще се впишат във финансовите рамки на Ла Лига през настоящия трансферен прозорец, но те видимо са успели да го сторят в последния момент и обявиха радостната новина в социалните мрежи.

От клуба показаха, че 18-годишният суперталант ще наследи легендарния номер "6" в клуба, като още в следващия мач ще излезе с него на гърба. Последната голяма личност, която е носила този номер, е Андрес Иниеста в изминалото десетилетие. Той остави незабравима следа на "Камп Ноу", носейки този номер. 

Вижте на какъв отчаян ход бяха готови от Барселона заради Гави!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички