Камерите не го показаха: скритият момент на агресия и скубане между Реал и Барса в Ел Класико (ВИДЕО)


Камерите не го показаха: скритият момент на агресия и скубане между Реал и Барса в Ел Класико (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8981 0

Реал Мадрид и Барселона не успяха да предложат на зрителите голямо съперничество във финала за Суперкупата на Испания. Моментната слаба форма на "кралския клуб" не издържа срещу летящите играчи на Шави, които отново набират сила и влизат в много силна форма.

В крайна сметка каталунците спечелиха с 3:1, като можеха да го сторят и с по-голяма преднина. Въпреки че интрига не съществуваше през голяма част от срещата, то емоциите по традиция бяха на ниво. Като за финал. Като за Ел Класико.

Оказва се, че дори героят Гави е бил замесен в ситуация, която телевизионните камери не излъчиха в реално време. Напомняме, че именно Гави бе големият герой в мача, след като даде две асистенции и реализира едно попадение. Именно той бе избран за най-добър футболист от срещата.

Към края на мача, при вече предрешен изход, именно Гави попадна в любопитен и неособено спортсменски момент. Другият замесен футболист бе полузащитникът на Реал Мадрид Дани Себайос.

Халфът на "кралския клуб" си позволи да оскубе за косата далеч по-младия си съперник в средата на терена. Това едва не разпали по-сериозен проблем между двата отбора. Можете да видите ситуацията по-долу в материала чрез видеото.

С избухването си срещу Реал Мадрид пък Гави се нареди до великия Кройф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички