Коутиньо може да се върне в първия си европейски клуб


Коутиньо може да се върне в първия си европейски клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

6850 0

Полузащитникът Филипе Коутиньо може да заиграе в италианската Серия А, твърди "Tuttosport". Бразилският национал е собственост на Барселона, но играе под наем в Байерн Мюнхен. Според изданието, Коутиньо може да премине в Интер.

Грандът от Милано иска да вземе 27-годишния футболист под наем за 2 години. Той може да стане част от сделката по преминаването на Лаутаро Мартинес от Интер в Барселона. Трябва да се отбележи обаче, че наскоро се появи информация, според която "нерадзурите" искат само пари и нищо друго, от "Камп ноу" за аржентинската си звезда. Има възможност той да премине там и самостоятелно.

Ако трансферът на халфа се състои, според вестника от Торино треньорът на Интер Антонио Конте ще премине към нова игрова схема. Става дума за система 3-4-2-1. Коутиньо започна кариерата си именно в Интер. Това се случи през далечната 2008 година. След два последователни престоя под наем той премина в Ливърпул. А дали бразилецът съжалява, че напусна мърсисайдци заради Барселона вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички