Челси "опипва почвата" около бивша звезда на Ливърпул


Челси "опипва почвата" около бивша звезда на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2932 0

Отборът на Челси се намира в "полпозишън" за подписа на бившата звезда на Ливърпул Филипе Коутиньо, пише Daily Mail. Бразилецът, който е собственост на Барселона, но в момента е отдаден под наем в тима на Байерн Мюнхен, е много вероятно да смени клубната си принадлежност през лятото.

"Сините" проявяват сериозен интерес към атакуващия халф на Барса, твърди и авторитетното каталунско издание Diario Sport. Според информациите, ръководството на "блаугранас" ще поиска най-малко 84 млн. паунда за услугите на своя футболист, който акостира на "Камп Ноу" срещу малко над 140 млн. паунда през зимата на 2018-а.

Филипе Коутиньо, който блестеше с изявите си на "Анфийлд", не успя да пренесе добрата си игра в Каталуния и не се наложи в състава на бившия треньор Ернесто Валверде. Изглежда, че новият наставник на Барселона Кике Сетиен също не вижда Коутиньо като част от плановете си, което най-вероятно ще доведе до трансфера на бразилеца - остава да разберем в каква посока.

Междувременно президентът на УЕФА Александър Чеферин намекна, че ако сезонът не завърши, Ливърпул няма да получи титлата във Висшата лига (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички