Интер предупреди Барселона да не хитрува, ако иска Мартинес


Интер предупреди Барселона да не хитрува, ако иска Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

3907 0

Барселона прекара доста месеци в разговори, за да постигне някакъв напредък относно трансфер на нападателя на Интер Лаутаро Мартинес. Аржентинецът е голямата цел на каталунците и искат да са сигурни, че през лятото ще подпишат с него.

Испанският гранд е убеден, че са на правилен път, но все още не са стигнали до споразумение, което да устройва и двете страни. Не е тайна, че Барселона се надява да осъществи трансфера през първите две седмици на юли, когато клаузата му е 111 млн. евро. От Интер пък са категорични, че по никакъв начин няма да приемат в сделката играчи, заради които да се намали трансферната сума.

Барселона и Интер вече се познават достатъчно добре и има списък с играчи на "Камп Ноу", които са желани от "нерадзурите". Само че това не означава, че от италианския клуб искат да се позлват като разменна монета при трансфера на Мартинес. Антонио Конте още от зимата се надява да подсили състава си с Артуро Видал, но тогава не се стигна до споразумение. Само преди дни медиите в Каталуния обявиха, че трансферът на Мартинес на практика е договорен - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички