Лукаку: Липсва ми нормалният живот и близките ми


Лукаку: Липсва ми нормалният живот и близките ми

590 0

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку сподели, че му липсва нормалният начин на живот. Футболистите на италианския гранд са под карантина от десетина дни, като белгиецът съобщи, че клубът подпомага играчите си, носейки им храна и предоствяйки им и уреди за тренировка.

"Просто ми липсва обикновеният живот. Да бъда с майка ми, със сина ми, с брат ми. Мисля за всички. Лошо е, защото не можеш да имаш нормален контакт с други хора. Липсват ми тренировките, мачовете пред фенове... Сега започвате да оцвнявате това, което имет. Сега трябва да внимавате с всички, защото можете да се докоснете до някого и този човек да има вируса", коментира Лукаку, цитиран от express.co.uk.

"Не мога да се прибера вкъщи, майка ми има диабет и тя е от хората, които са в по-висок риск да се сблъскат с проблеми. така че, дори не мога да се прибера вкъщи и да я докосна. Или пък сина ми. Не мога да изляза навън, не мога да тренирам, вече девет дни. Има хора от Интер, които живеят наблизо, така че, всеки ден около 12:00 те изпращат някой от базата да ни даде храна, така че, спазваме стриктната си диета. Все още съм на риба, зеленчуци и други такива", допълни футболистът. А откъде, според вирусолог, може да е тръгнала масовата зараза в Бергамо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама