Лукаку: Липсва ми нормалният живот и близките ми


Лукаку: Липсва ми нормалният живот и близките ми
Снимка: Getty Images/Guliver

832 0

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку сподели, че му липсва нормалният начин на живот. Футболистите на италианския гранд са под карантина от десетина дни, като белгиецът съобщи, че клубът подпомага играчите си, носейки им храна и предоствяйки им и уреди за тренировка.

"Просто ми липсва обикновеният живот. Да бъда с майка ми, със сина ми, с брат ми. Мисля за всички. Лошо е, защото не можеш да имаш нормален контакт с други хора. Липсват ми тренировките, мачовете пред фенове... Сега започвате да оцвнявате това, което имет. Сега трябва да внимавате с всички, защото можете да се докоснете до някого и този човек да има вируса", коментира Лукаку, цитиран от express.co.uk.

"Не мога да се прибера вкъщи, майка ми има диабет и тя е от хората, които са в по-висок риск да се сблъскат с проблеми. така че, дори не мога да се прибера вкъщи и да я докосна. Или пък сина ми. Не мога да изляза навън, не мога да тренирам, вече девет дни. Има хора от Интер, които живеят наблизо, така че, всеки ден около 12:00 те изпращат някой от базата да ни даде храна, така че, спазваме стриктната си диета. Все още съм на риба, зеленчуци и други такива", допълни футболистът. А откъде, според вирусолог, може да е тръгнала масовата зараза в Бергамо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ла Лига


Петима съотборници, които не намериха общ език с Лео Меси

Може би няма футболист, който да не е искал да поиграе с великия Лионел Меси, но невинаги е било възможно за съотборниците...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама