"Клубът на моите мечти" - Гави сложи край на спекулациите за бъдещето си


"Клубът на моите мечти" - Гави сложи край на спекулациите за бъдещето си
Снимка: Getty Images

9194 0

18-годишният полузащитник на Барселона Гави отхвърли индиректно спекулациите, че ще напусне отбора през идното лято и ще отиде да играе в друг европейски гранд, заявявайки, че Барса е клубът на неговите мечти!

Младокът прекара 74 минути на терена при снощната победа срещу Еспаньол, която подпечата титлата на тима на Шави Ернандес от Ла Лига през сезон 2022/23.

"Това е първият ми трофей тук, това е клубът на моите мечти - това е Барса!", отсече Гави след дербито на Каталуния, цитиран от спортния журналист Фабрицио Романо. "Надявам се, че тепърва ще има още много титли", допълни още халфът на "блаугранас".

*През настоящата кампания Гави е изиграл 46 мача във всички турнири, в които се е отчел с 2 гола, 6 асистенции и 15 жълти картона. Договорът му с Барселона, който е в сила до лятото на 2026 година, все още не е регистриран официално от Ла Лига, а в него е залегнала освобождаваща клауза в размер на 1 милиард евро. Иначе, порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 90 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Титла и голяма новина: Президентът на Барселона съобщи дългоочаквана вест за Лео Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички