Разкритие: Ще участва ли Жерар Пике в шампионските празненства на Барселона?


Разкритие: Ще участва ли Жерар Пике в шампионските празненства на Барселона?
Снимка: Getty Images

1508 0

В Каталуния ще се празнува дълго време. Барселона триумфира в Ла Лига в неделя след победа с 4:2 над градския си съперник Еспаньол, гарантирайки си титлата.

Още същата вечер улиците на града бяха "заляти" и огласени от песните и възгласите на привържениците на "блаугранас". До края на надпреварата обаче има още 4 кръга, което може да забави празненствата в испанския гранд.

Може да напуснеш любимия клуб, но той теб не

Очаква се в тях да се включат десетки хиляди запалянковци. Сред тях, задно с вече бившите си съотборници, ще е и клубната легенда Жерар Пике. Това заяви треньорът на "лос кулес" Шави.

"Да, мислихме за това. Случаят е специален, тъй като той се оттегли, но не както другите играчи го правят. Ще го уведомим за празненствата", категоричен бе наставникът пред медиите.

Жерар Пике в Барса

Пике прекарва почти цялата част от кариерата си на "Камп Ноу". С екипа на каталунците той записва 616 мача, печелейки 8 пъти Ла Лига и 4 Шампионски лиги. Раздялата му с клуба не се случва по мечтания начин след поредицата скандали между него и феновете. Въпреки раздорите обаче, той бе изпратен подобаващо, с овации вместо освирквания, каквито беше свикнал да чува по свой адрес.

По улиците на Барселона, освен шампионски песни, бяха чути и мощни скандирания "Меси" (ВИДЕО)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички