Ас на Реал Мадрид нападна запалянко: Не си фен, страх ме е от теб!


Ас на Реал Мадрид нападна запалянко: Не си фен, страх ме е от теб!
Снимка: Getty Images

1278 0

Защитникът на Реал Мадрид Антонио Рюдигер се забърка в скандал с фен. Той обиди привърженик на летището във Франкфурт, след като непознатият му е поискал автограф, съобщава "Bild".

Какво се случи?

Видео, публикувано в интернет, показва как германецът се разправя със запалянко, който му поискал не един, а няколко автографа.

"Ти не си фен, ти си търговец", ядосва се Рюдигер, на което привърженикът отговаря: "Жалко, че ми лепиш такива етикети, не ме познаваш". "Ти си кораво момче, страхувам се от теб", допълва футболистът.

Футболистът се извини

След като случаят стана обществено достояние, Рюдигер поднесе своите извинения. "Автографи и селфита за фенове, които молят с уважение и любезност, са добре дошли по всяко време. Но понякога нещата отиват твърде далеч.

Особено постоянното непожелано снимане, която смятам за грубо, малко ме подразни в онзи момент. Не трябваше обаче да реагирам така и да използвам тази дума. Извинявам се", каза той. А ето какви неприятности с фенове имаше по-рано Рюдигер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички