Реал Мадрид е готов да приеме колосална оферта за трансферна цел на Юнайтед


Реал Мадрид е готов да приеме колосална оферта за трансферна цел на Юнайтед
Снимка: Getty Images

23816 0

Реал Мадрид е готов да продаде Федерико Валверде за 86 милиона, след като има огромен интерес към услугите му от Манчестър Юнайтед, твърди "Opera News".

Според изданието в Манчестър Юнайтед са изразили интерес да подпишат с Валверде през предстоящия летен трансферен прозорец. На "Олд Трафорд" имат желание да съберат универсалния полузащитник с бившия му съотборник в Реал - Каземиро.

Валверде, който има договор до юни 2027 година на "Сантяго Бернабеу", позагуби формата си през втората половина на сезон 2022-23 г. След добър старт на сезона, той регистрира само четири гола и три асистенции в 35 мача от началото на 2023. В резултат на това напоследък той повдигна няколко въпроса сред ръководство на "лос бланкос".

Мнозина вярват, че универсалният полузащитник ще пасне чудесно на игровия стил на Ерик тен Хаг на Острова. Валверде е доказал, че е много ценен в двете фази на играта - защита и атака, а халфовата линия определено частта от терена, в която "червените дяволи" се нуждаят от повече класа.

Лято 2023 на трансферния пазар 

"Кралете" имат сериозни планове по време на трансферния прозорец, като се очаква да направят революция в своя състав сега и през 2024 година. "Червените дяволи" пък искат да се подсилят на 3 основни позиции и няма да щадят средства. 

Това обаче няма да са единствените колоси, които ще правят 100-милионни сделки през това лято. Можете да следите всички новини и слухове от трансферния пазар в нашата специално подготвена секция, посветена на сделките във футбола: Трансферна линия!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити "удари" Реал Мадрид и зае първо място в престижна класация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички