Килиан Мбапе остава още един сезон в ПСЖ и после отива в Реал Мадрид


Килиан Мбапе остава още един сезон в ПСЖ и после отива в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1883 0

Младата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще остане в клуба за още един сезон и след това ще премине в Реал Мадрид, съобщава френският спортен ежедневник Екип. 21-годишният Мбапе е считан за един от най-добрите нападатели в света и определян за наследник на Кристиано Роналдо и Лионел Меси като най-добър футболист на планетата, което често води до слухове за негов трансфер в Кралския клуб.

Настоящият контракт на френския национал с ПСЖ изтича през лятото на 2022 година и се очакваше, че Реал и самият футболист ще настояват за трансфер още това лято, но според Екип това няма да се случи. Изданието твърди, че Мбапе дори ще се съгласи да подпише нов договор със значително подобрени условия с парижани и ще играе за тях и през следващия сезон, но преди това ще направи устна договорка с ръководството на клуба да бъде пуснат да премине в Реал през 2021 година.

Босовете на френските шампиони от своя страна са наясно, че няма как да задържат футболист като Мбапе още дълго време и поради това ще приемат този вариант и ще се надяват да изпълнят голямата си мечта през този или следващия сезона - трофей от Шампионската лига. Наскоро Килиан Мбапе бе посочен от своя колега като един от петимата най-добри нападатели в света (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички