Фабио Канаваро назова футболиста, от когото има нужда Реал Мадрид


Фабио Канаваро назова футболиста, от когото има нужда Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1820 0

Бившият защитник на Реал Мадрид Фабио Канаваро смята, че „Кралския клуб“ има нужда от футболисти като Килиан Мбапе. Световният шампион от 2006-та година даде интервю за ‘AS’, в което сподели, че френският нападател е човекът, който трябва да бъде следващата основна фигура, която да води атаката на „белия балет“.

„Реал Мадрид се нуждае от играчи като Мбапе. Млада звезда, която може да върви по стъпките на Кристиано Роналдо. Нормално е Реал Мадрид да искат да го купят, но също трябва да се вземе под внимание и фактът, че собствениците на Пари Сен Жермен не се нуждаят от пари. Те са амбициозни и искат да спечелят Шампионската лига. Мисля, че ще бъде много трудно за Реал Мадрид да го вземе. Президентът на Пари Сен Жермен е човек, който иска да печели. Познавам ги добре и знам, че те ще се борят със зъби, за да запазят Мбапе в отбора“, заяви Фабио Канаваро.

Легендарният италиански бранител игра за Реал Мадрид между 2006-та и 2009-та година. Именно като футболист на „Кралския клуб“ той успя да спечели Златната топка през 2006-та година. В момента Канаваро води китайския Гуанджоу Евъргранде. А ето кой тим също не крие амбициите си да вземе Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички