Мбапе е очарован от интереса на Ливърпул към него


Мбапе е очарован от интереса на Ливърпул към него
Снимка: Getty Images/Gulliver

1791 0

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е останал много очарован от интереса, който отбора на Ливърпул е проявил към него. Мърсисайдци от известно време са свръзвани с трансфер на 21-годишния футболист на „Анфилд“, като треньорът на тима Юрген Клоп не крие адмирациите си към младия играч.

През миналия месец френското издание ‘Le10Sport’ съобщи, че Клоп се е свързал с бащата на Мбапе Уилфред за потенциален многомилионен трансфер през престоящото лято. Изглежда, че Килиан Мбапе е останал доволен от проявения към него интерес от страна на Ливърпул. „Червените“ ще търсят сериозно име на трансферния пазар за евентуален заместник на Садио Мане, който е свързван с напускане на „Анфилд“ в близко бъдеще. Ако се стигне до сделка, която да прати френския национал в Ливърпул, той най-вероятно ще счупи рекорда за най-скъп трансфер в историята на футбола.

Това не е първият случай, в който мърсисайдци се опитват да вземат Килиан Мбапе в тима си. През лятото на 2017-та година Ливърпул са се свързали с представители на французина, когато той все още бе футболист на Монако. Въпреки проявения интерес, самият Клоп вече обяви, че трансфер на Мбапе на „Анфилд“ би бил трудно постижим. А ето какъв благороден жест към свой сънародник направи Килиан Мбапе.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички