Томас Тухел посочи от какво се нуждае Челси, за да отстрани Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу"


Томас Тухел посочи от какво се нуждае Челси, за да отстрани Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу"
Снимка: Getty Images

1282 0

Старши треньорът на Челси Томас Тухел заяви, че ще бъде почти невъзможно да "сините" да избегнат напускането на Шампионска лига, но добави, че неговите футболисти не трябва да спират да мечтаят. Утре, 12 април, лондончани гостуват на Реал Мадрид в среща реванш от 1/4-финалите на турнира.

Първият мач на "Стамфорд Бридж" завърши 3:1 за "белия балет"!

"Едно от най-големите предизвикателства е да играеш като гост на "Бернабеу". Ако трябва да спечелиш с поне два гола разлика, това е много трудно - почти невъзможно. Трябва да надскочим себе си", заяви немецът на пресконференция преди сблъсъка.

"Ще се опитаме, ще играем на максимума от възможностите си. Ще бъде голяма вечер и ще пробваме да демонстрираме по-добра игра от първия мач. Нуждаем се от фантастичен сценарий. Задачата ще бъде много трудна, но винаги е позволено да мечтаеш и дори понякога е важно да го правиш и да си представяш успеха в съзнанието".

"Струва си да се потрудим здраво. Надявам се, че ще можем да изпълним мечтата си, но реално погледнато - ще трябва да хвърлим всичко за нея", каза още Тухел.

*Сесар Аспиликуета ще бъде на линия за сблъсъка, след като е дал отрицателен тест за Ковид-19. Рос Баркли е аут заради болест, Калъм Хъдсън-Одой ще бъде до последно под въпрос, а Ромелу Лукаку е твърдо извън реванша (контузия).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички