Отборът на Анчелоти ще е в почти пълен боен състав за домакинството срещу Челси


Отборът на Анчелоти ще е в почти пълен боен състав за домакинството срещу Челси
Снимка: Getty Images

2766 0

Карло Анчелоти разкри, че Реал Мадрид ще остане без двама играчи за реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Челси във вторник. "Сините" изостават с 3-1 след разочароващо поражение миналата седмица на "Стамфорд Бридж".

Превъзходен хеттрик на Карим Бензема беше разликата в първия мач, като единственият гол за Челси беше постигнат чрез Кай Хаверц през първото полувреме. Томас Тухел трябва да направи всичко, ако иска отборът му да направи изненадата на Сантяго Бернабеу.

Реал Мадрид победи Хетафе с 2:0 в събота, докато Лос Бланкос се подготви за реванша по най-добрия възможен начин с голове на Каземиро и Лукас Васкес. След мача Анчелоти беше попитан за физическата форма на отбора му, като доста футболисти от обикновения стартов състав пропуснаха срещата: Ферланд Менди, Тони Кроос, Лука Модрич и Дани Карвахал.

За Менди Анчелоти говори пред официалния уебсайт на Реал Мадрид : „Той имаше претоварване и ние предпочетохме да не рискуваме. В последния момент също имахме проблем с Мариано Диаз. Освен Едер Милитао (който не може да вземе участие поради натрупване на картони), мисля, че всеки може да играе в мача срещу Челси, освен Азар, който се възстановява от операцията си."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички