L'Equipe: Килиан Мбапе никак не е спокоен, а е ядосан от сагата с ПСЖ


L'Equipe: Килиан Мбапе никак не е спокоен, а е ядосан от сагата с ПСЖ
Снимка: Getty Images

2276 0

Сагата около Килиан Мбапе никак не изглежда да е към своя край, въпреки че официално изтече срокът за активиране на клаузата му за удължаване на договора му с Пари Сен Жермен. Според L'Equipe Мбапе е изключително ядосан на сегашната ситуация, въпреки че публично показва, че е изключително спокоен.

Мбапе е "усмихнат и ентусиазиран", докато тренира сам в новия тренировъчен лагер на ПСЖ, а останалите от отбора са на предсезонно турне в Япония и Южна Корея. От "Парк де Пренс" взеха категоричното решение да продадат нападателя още това лято, за да не го загубят без пари след една година.

В ПСЖ са гневни, Мбапе също е ядосан

Според информацията Мбапе не се интересува от това да удължи договора си, но и не иска да напусне ПСЖ. В клуба са убедени, че играчът има вече споразумение с Реал Мадрид да се присъедини към тима без трансферна сума през лятото на 2024 година.

Именно тази позиция разгневи много босовете на парижани, а Мбапе е ядоса от продължаващата сага. Той не се чувства длъжен да прави финансови услуги на клуба.

Динамиката на битката му с ПСЖ вече се промени. Както съобщи  L'Équipe, тази сутрин се очакват оферти от Челси и Реал Мадрид, като ПСЖ има желание да продаде и сега е въпрос колко далеч ще стигне ПСЖ, за да прогони Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички