63 503 зрители в САЩ видяха как Ювентус побеждава Реал Мадрид с 3:1 (ВИДЕО)


63 503 зрители в САЩ видяха как Ювентус побеждава Реал Мадрид с 3:1 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2573 0

Италианският гранд Ювентус се наложи с 3:1 над испанския Реал Мадрид в приятелски мач, който се изигра пред 63 503 зрители на "Camping World Stadium" в Орландо, Флорида, САЩ!

"Старата госпожа" откри резултата още в първата минута - след многоходова комбинация Тимъти Уеа стреля с левия крак от границата на наказателното поле, а топката се отби от десния страничен стълб зад Тибо Куртоа и отиде в краката на непокрития Мойс Кийн, който се разписа на празна врата за 1:0.

В 20-ата Уестън МакКени бе изведен отляво и пусна успореден на голлинията пас към точката на дузпата, където 23-годишният Уеа, напълно забравен от защитата на Реал, нямаше проблем да завърши атаката за 2:0.

В 38-ата минута тимът на Карло Анчелоти върна едно попадение - Винисиус бе изведен от дълбочина зад отбраната на Юве, надбяга пазача си, навлезе в наказателното поле и копна технично топката над Войчех Шчесни за 1:2.

Дълбоко в добавеното време на второто полувреме "бианконерите" организираха контраатака, която бе завършена, с доза късмет, от Душан Влахович за крайното 3:1.

Следващи мачове?

*За Ювентус остава още една контрола - срещу Аталанта (12.08.), преди старта на сезон 2023/24 в Серия А - гостуване на Удинезе (20-и август). Реал Мадрид пък приключи с проверките и вече ще се готви изцяло за визитата на Атлетик Билбао от първия кръг на Ла Лига (12-и август).

Репортаж от Ювентус 3-1 Реал Мадрид:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички