Карло Анчелоти разкри липсващите имена за дербито с Атлетико Мадрид и коментира темата с шпалира


Карло Анчелоти разкри липсващите имена за дербито с Атлетико Мадрид и коментира темата с шпалира
Снимка: Getty Images

3014 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешното (8 май, 22:00 ч.) гостуване на Атлетико Мадрид от 35-ия кръг на испанската Ла Лига.

Опитният специалист заяви, че играчите му са успели да си починат след зрелищния 1/2-финал с Манчестър Сити, но не скри, че отново ще има отсъстващи:

"Физически сме в добро състояние, имахме два дни почивка. Ще се опитаме да изберем най-добрия състав. Със сигурност утре ще играе Андрий Лунин, а Тибо Куртоа ще почива. Давид Алаба и Еден Азар още не са готови, а Гарет Бейл и Иско също ще бъдат извън състава".

"Тези мачове са добре дошли за нас, защото ни помагат да запазим ритъма си на игра и динамиката. Вярно е, че вече не играем за нищо в Ла Лига, но е много важно да запазим ритъма. Играем срещу отбори, които има за какво да се борят", допълни Анчелоти и взе отношение по темата с шпалира, който "дюшекчиите" не възнамеряват да правят:

"В Италия нямаме обичай да правим шпалири, нека всеки го прави както го усеща. Уважаваме Атлетико. Ако ни направят шпалир - ще е добре, но ако не направят - пак ще е добре", каза философски Татко Карло.

"Миналата седмица станахме шампиони и след това се класирахме за финала в Шампионска лига. Ще се опитаме да го спечелим. Ако това стане - този ще бъде най-добрият ми сезон като треньор", завърши наставникът на "белия балет".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички