Великите 7 в щаба на Карло Анчелоти


Великите 7 в щаба на Карло Анчелоти
Снимка: Getty Images

4348 0

Синът на Карло Анчелоти - Давиде се забелязва все повече на скамейката на Реал Мадрид през този сезон, като демонстрира желанието и емоцията си, точно като своя баща. Младокът замести на няколко пъти баща си през сезона. Всъщност, Анчелоти-младши е в щаба на баща си още от времето на Карло в Париж. Неотлъчно попивайки всяка негова дума, двамата демонстрираха привързаността си един към друг веднага след края на мача срещу Манчестър Сити.

Баща и син останаха прегърнати за доста дълъг период от време, като от камерите се виждаха и насълзените им лица. В интервю след двубоя Давиде Анчелоти сподели, че реакцията е била толкова емоционална, тъй като е била в чест на покойната му майка и бивша съпруга на Анчелоти - Луиза Гибелини. 

В екипа на италианецът обаче има и още един специалист, който е от семейството му. Това е съпругът на дъщеря му - Стефано, който отговаря за храненето и диетата на играчите. Франческо Маури и Мино Фулко допълват тази "млада" групичка от членове в щаба на Анчелоти.

Антонио Пинтус и Симоне Монтанаро са по-опитните в екипа, като първия е работил над 20 години в Ювентус, както и в Реал, после Интер, за да може Анчелоти отново да го покани за кондиционен треньор на сегашния тим. Монтанаро от своя страна, е футболния анализатор, който зад гърба си е работил в много от отборите в Серия А.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички