Сензационно: Луис Суарес пред завръщане в Барселона?


Сензационно: Луис Суарес пред завръщане в Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

5521 0

Нападателят Луис Суарес може да се завърне в Барселона. Новината сензационно обяви италианският журналист Екрем Конур в Туитър. Според него уругваецът все още не е решил бъдещето си, но е напълно възможно в края на сезона той да напусне Атлетико (Мадрид).

Според Конур каталунският клуб, който изгони крайно грозно нападателя през 2020 година, следи ситуацията около него и може да му предложи да се върне на "Камп ноу". Ако това се случи, условията, които Суарес ще получи, ще са значително по-ниски от тези, при което той игра за клуба от 2014 година до раздялата.

Също така уругваецът няма да получи дългосрочен договор, а ще подписва сезона за сезон, тъй като скоро ще навърши 35 години. Очакванията са Луис Суарес да продължи кариерата си в американския Интер (Маями).

Според сайта depor.com идеята за нов договор с Атлетико изобщо не минава през главата на футболиста. Изглежда той има известни проблеми в отношенията с треньора Диего Симеоне и това беше видно след мача със Севиля (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички