Карло Анчелоти даде важна информация за трансферните намерения на Реал Мадрид през януари


Карло Анчелоти даде важна информация за трансферните намерения на Реал Мадрид през януари
Снимка: Getty Images

1665 0

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти поясни, че "Лос Бланкос" няма да прави повече входящи трансфери през предстоящия януарски трансферен прозорец.

Мадридчани се подсилиха с бразилския вундеркинд Ендрик преди зимния пазар, но италианският бос не очаква да види допълнителни сделки за нови играчи на този етап.

"Нямаме нужда от нови попълнения през януари, пазарът за нас вече затвори, а за напускащи играчи - предстои да разберем какво ще се случи", каза Карлето пред медиите преди сблъсъка на Реал с Валядолид.

Редица играчи обаче може да напуснат "Сантяго Бернабеу" тази зима. Сред най-спекулираните имена са Мариано Диас, Марко Асенсио и Алваро Одриосола, според "Football Transfers".

Припомняме, че Реал е един от основните фаворити за подписа на талантливия британски халф - Джуд Белингам, който според мнозина почти сигурно ще си тръгне от Борусия Дортмунд, но през летния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички