Барселона забранява на феновете на Реал Мадрид да влизат на "Камп Ноу" за полуфинала за Купата


Барселона забранява на феновете на Реал Мадрид да влизат на "Камп Ноу" за полуфинала за Купата
Снимка: Getty Images

2032 0

Полуфиналният сблъсък за Купата на Краля между Реал Мадрид и Барселона е след два месеца, но споровете около двубоя вече започнаха. Срещата е на "Камп Ноу", а от каталунския клуб вече заявиха на клубния си сайт, че на феновете на Реал Мадрид, които се опитват да влязат в "местната зона за фенове с дрехи или символи на на гостуващия екип ще им бъде отказан достъп".

Подобна ситуация възникна и преди 1/4-финалния мач за Купата на Краля срещу Реал Сосиедад, но в крайна сметка Барса отстъпи и феновете на Сосиедад бяха допуснати.

Все още няма установена квота за разпределение на билети за гостуващи фенове в Купата на Испания. Въпрос, който от лигата разглеждат заради феновете на Атлетико Мадрид, които бяха ядосани, след като им бяха дадени само 334 билета за последния им сблъсък за купата на "Сантяго Бернабеу".

Освен това Барселона все още си спомня горчивия опит 1/4-финала в Лига Европа от миналия сезон. Тогава повече от 30 000 германски привърженици напълниха трибуните, след като си осигуриха билети на "черния пазар" и чрез притежателите на сезонни билети, които с удоволствие продадоха местата си.

За да избегне повторение на ситуацията в предстоящия сблъсък от Лига Европа срещу Манчестър Юнайтед, каталунският клуб направи серия от инициативи. Включително блокиране на IP адреси и ограничения за закупуване на билети.

Вижте повече около жребия за полуфиналите в Купата на Краля- вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички