Каква е вероятността Гарет Бейл да се върне във Висшата лига?


Каква е вероятността Гарет Бейл да се върне във Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1098 0

Агентът на Гарет Бейл - Джонатан Барнет, коментира възможното връщане на играча в Англия. Барнет е категоричен, че в момента Бейл не се нуждае от нов отбор, макар от над една година да се звездата на Реал Мадрид да е пращан в най-различни клубове.

"Винаги съм казвал, че Гарет е напълно щастлив в Мадрид. Всичко в живота му е отлично, не знам по каква причина би напуснал Мадрид. От финансова гледна точка, той е осигурил децата и внуците си до края на живота им. Спечелил е всичко, освен световен шампионат. Връщането в Премиършип би било голямо събитие, но аз не мисля, че той желае това. Гарет е щастлив в Реал", заяви Барнет.

Този сезон 30-годишният Бейл взе участие в 14 мача от Ла Лига, в които отбеляза 2 гола и асистира за други 2. Той е най-високоплатеният играч в тима на Реал с годишно възнаграждение от 17 млн. евро годишно. Наскоро испанските медии писаха, че столичният клуб не е получил нито едно предложение за него. Наскоро пък Бейл изрази недоумението си защо е освиркван от феновете на Реал - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички