Бейл за феновете на Реал Мадрид: Защо ме освиркват? Не мога да разбера


Бейл за феновете на Реал Мадрид: Защо ме освиркват? Не мога да разбера
Снимка: Getty Images/Guliver

1058 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл сподели, че недоумява защо фенове на "белия балет" го освиркват по време на мачове. Уелският национал не е сред любимите играчи на мадридската публика, като няколко пъти успя сериозно да ги ядоса с действията си на и извън терена.

"Във всеки мач ни оказват огромен натиск. Ако не играеш по най-добрия начин, се оказваш в центъра на вниманието. Мен са ме освирквали 80 000 човека, когато не съм играл достатъчно добре. Това не е много хубаво. И се мен се случва неведнъж! Първият път си помислих: "Какво се случва?". Това не се отразява добре на увереността. Защо ме освиркват? За мен това е големият въпрос! Просто не го разбирам", споделя атакуващият играч.

"Когато при теб възникнат проблеми на терена, очакваш запалянковците да те подкрепят и да се опитат да направят така, че да ги направиш щастливи. Те обаче постъпват обратно. Просто те освиркват и ти започваш да се чувстваш още по-зле и губиш увереност. Нивото на твоята игра продължава да пада и това те разстройва още повече. Това е особеност на Реал. В други клубове също се случва, но Реал е особено известен с това", заяви още Бейл. А как отговори агентът на Бейл относно трансферните спекулации - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички