Килиан Мбапе е звездата при представянето на новата фланелка на ПСЖ (ВИДЕО)


Килиан Мбапе е звездата при представянето на новата фланелка на ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1524 0

В неделя сутрин Пари Сен Жермен и Nike представиха новата фланелка за гостувания за сезон 2023/24. Събитието се състоя на първото състезание "WE RUN PARIS – 10KM du Paris Saint-Germain", което се проведе в неделя сутринта. На стартовата линия личности от света на бягането и футбола, като Кастер Семеня, Ладжи Дукур и Зумана Камара, носеха фланелката на ПСЖ.

Белият парижки екип преразглежда традиционните цветове на клуба. С ефект, който обединява традиционното парижко червено и синьо в цветна ивица. Той контрастира със светещата яркост на бялото.

Емблемата на Пари Сен Жермен съчетава цветовете на клуба с вечните символи на Париж: Айфеловата кула и цветната лилия. Фланелката включва технологията Nike Dri-FIT, която съчетава иновации в кройката и материята, за да помогне на играчите да останат сухи за повече от 90 минути.

Участието на Мбапе в представянето на екипа на ПСЖ

След като се появиха спекулации относно бъдещето му с клуба, феновете бързо отбелязаха, че Килиан Мбапе е част от промоционалния видеоклип. Той беше видян да носи белия екип във време, когато мнозина се чудят дали ще облече бялото на Реал Мадрид по-късно това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички