"Може и да стане": Феновете на Реал Мадрид и ПСЖ наостриха уши след изказване на Зинедин Зидан за Килиан Мбапе


"Може и да стане": Феновете на Реал Мадрид и ПСЖ наостриха уши след изказване на Зинедин Зидан за Килиан Мбапе
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

5006 0

Една от най-големите легенди на Реал Мадрид и Франция - Зинедин Зидан, направи любопитно изказване по адрес на суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе. До него се стигна след въпрос относно евентуална съвместна работа между тях в бъдеще.

Отговорът

Бившият полузащитник и наставник на "кралския клуб" бе попитан пред "L'Equipe" за това дали желае един ден да тренира голмайстора на парижани. Той не разкри къде точно може да се случи това, но загатна, че е напълно възможно.

"Когато си треньор и разполагаш с играч като него, разбира се, искаш да го наставляваш. Много неща може да с е случат. Един ден може и да стане. Той е футболист, на когото фланелката на Франция пасва добре. При всички положения се възхищавам на това, което прави. Красиво е и силно", заяви той пред изданието.

Зидан има опит с класни играчи

Френската легенда тренира едни от най-големите футболисти в света по време на престоя си на скамейката на "Сантяго Бернабеу". В неговите редици тогава се намират хора като Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Лука Модрич, Серхио Рамос и други.

С тях той печели изумителните три пъти Шампионска лига, 2 пъти Ла Лига и триумфира по два пъти в турнирите за Световното клубно първенство, Суперкупите на УЕФА и Испания. Мбапе от своя страна пък бива считан за бъдеще попълнение именно на "белия балет". В момента той се подвизава в ПСЖ и националния отбор на Франция. И с двете дестинации наставникът често бива свързван от различни източници.

Зидан може да се озове отново и при "кралете", но не като треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички