Огромен паричен бонус отказва Мбапе от трансфер в Реал Мадрид... Засега


Огромен паричен бонус отказва Мбапе от трансфер в Реал Мадрид... Засега
Снимка: GettyImages

3104 0

Според испанското издание "Марка" Реал Мадрид се е отказал от идеята да купува Килиан Мбапе това лято, тъй като ПСЖ иска огромна сума, а самият футболист иска да играе във Франция и през следващия сезон, за да заработи голяма бонус.

И през настоящото лято Килиан Мбапе е под светлината на прожекторите, тъй като неговата трансферна сага има нов епизод. Последните информации гласяха, че мадридчани ще опитат да го привлекат на "Бернабеу", но гореспоменатото издание съобщава, че французинът се очаква да заработи голям бонус през следващия сезон, който той не иска да изпусне на "Парк де Пренс".

В същото време, ПСЖ иска огромна сума за него, а самият Мбапе предпочита да остане още един сезон, за да получи бонуса, който му се полага, ако изпълни договора до 2024 г.

Според мнозина това е оптималният вариант пред френския голмайстор - той ще получи своя бонус и евентуално следващото лято ще премине по-лесно като свободен агент било то в Реал, или в друг европейски гранд, който има интерес към него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид обяви имената на капитаните за сезон 2023/24.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички