Как Реал Мадрид контролира играчите как и дали тренират под карантина?


Как Реал Мадрид контролира играчите как и дали тренират под карантина?
Снимка: Getty Images/Guliver

1696 0

Отборът на Реал Мадрид е в изолация, след като първенствата в страната бяха спрени заради пандемията с коронавирус. Ръководството на "белите" обаче е взело мерки играчите да се подготвят и държат в кондиция, дори и под карантина вкъщи.

"Кралският клуб" е подготвил за всеки играч индивидуален график за тренировки, който може да се прилага в домашни условия. Играчите са наясно, че не са във ваканция, а под карантина. Те не могат да напускат Мадрид без разрешението на клуба.

Почти всеки от звездите на "белите" разполага с фитнес зала в дома си и Грегори Дюпон, фитнес треньорът, назначен от Зинедин Зидан миналото лято, е разработил конкретен план за всеки футболист. Играчите ще носят пулсомер и технология с GPS проследяване, за да записв движенията им и да "докладва" на треньорите в реално време. Планът е бил обсъден с всеки играч по телефона и също така включва хранителен режим.

В момента "Валдебебас" е в процес на мащабна дезинфекция. Почти 500 служители, работили там, са под карантина. Отборът, медицинският и техническият персонал ще бъдат тествани за коронавирус. Според managingmadrid.com, Карвахал и Начо, които не играха в последния мач - срещу бетис, заради грип, са направили тестове и, за щастие, те са били отрицателни. А как минава един ден на заразения с вируса играч на Ювентус Даниеле Ругани вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички