Все пак Пол Погба вероятно ще напусне Юнайтед


Все пак Пол Погба вероятно ще напусне Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1438 0

Въпреки че през последните седмици се появиха информации, че халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще остане в отбора, той най-вероятно ще напусне „червените дяволи“ през лятото. Френският полузащитник не е играл от края на изминалата година, но това не пречи името му постоянно да бъде в медийните заглавия.

Според ‘The Athletic’ е въпрос на време трансферът на Пол Погба в Реал Мадрид да бъде осъществен. Самият футболист обаче може би ще помисли пак преди да вземе крайното решение за кариерата си, тъй като от Манчестър Юнайтед са готови да му предложат нов договор.

Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер има желание да работи с Погба и би искал той да остане в отбора, въпреки конфликта с агента му Мино Райола в последните седмици. „Искаме всички най-добри играчи в отбора на терена, нямам търпение за завръщането на Погба“, каза норвежкият наставник. Ювентус също се интересува от това, да си върне бившия футболист. А ето кой футболист може да стане съотборник на Погба съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички