Как минава денят за заразения с коронавирус Даниеле Ругани?


Как минава денят за заразения с коронавирус Даниеле Ругани?
Снимка: Getty Images/Guliver

5194 0

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани скучае, докато прекарва времето, нужно за карантина. Както е известно, италианецът е болен от коронавирус и е в изолация за поне 14 дни. Според Tuttosport, Ругани се намира в хотел "J", тренировъчният център на "бианконерите" и живее в стая 20 на 20 кв. метра.

Физически футболистът е добре, няма температура или кашлица, нито някакви други симптоми. Не приема лекарства, но е разстроен, защото прозорецът на стаята му гледа към тренировъчните терени и ако можеше, Даниеле би отишъл да потренира.

Ругани прекарва времето си в четене, провежда видеоразговори с приятелката си, роднините и приятелите си, гледа телевизия и сериали. Няма външни контакти, а храната му се поставя на поднос пред стаята. Когато защитникът я изяде, оставя подноса на същото място, за да бъде прибран по-късно.

Футболистът ще прекара 14 дни под карантина, а ако получи нови симптоми, изолацията му ще трябва да се удължи. Той ще бъде "освободен" едва когато мине през три отрицателни теста. А как футболистът на Фиорентина Душан Влахович е разбрал, че е с коронавирус вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички