Една година от последния гол на Гарет Бейл за Реал Мадрид на "Бернабеу" (ВИДЕО)


Една година от последния гол на Гарет Бейл за Реал Мадрид на "Бернабеу" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1642 0

Изминаха 365 дни от последния гол на Гарет Бейл в домакински мач за Реал Мадрид в Ла Лига. Точно преди година уелсецът вкара попадение във вратата на Селта, за да затвърди победата на своя отбор с 2:0. Оттогава насам обаче нападателят на "белите" трудно бележи голове за своя отбор.

Любопитното е, че голът на Бейл от 16 март 2019 година е при завръщането на Зинедин Зидан начело на Реал Мадрид. След този мач Бейл изиграва още 10 мача на "Бернабеу" в първенството, в които записва 531 игрови минути и нито един гол.

Дали поради головата суша или друга причина, Зизу извади от игра Бейл за няколко седмици в началото на сезона. Тогава нашумя скандал между двамата и изглеждаше, че връщане назад няма. В по-късен етап от сезона Зидан все пак започна да въвлича Бейл по-често в игра, който обаче продължи с колебливите си изяви.

Междувременно се появиха информации, че ръководството на Манчестър Юнайтед проявява интерес към футболист, чийто трансфер е "капариран" от Реал Мадрид още преди няколко месеца (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички