Жоан Лапорта поиска оставката на Бартомеу, действал като мафиот


Жоан Лапорта поиска оставката на Бартомеу, действал като мафиот
Снимка: Getty Images/Guliver

3560 0

Бившият президент на Барселона Жоан Капорта разкритикува настоящото ръководство на клуба. Той призова Хосеп Мария Бартомеу и колегите му да подадат оставка. Повод за призива стана появилата се вчера информация, че босът на каталунците е плащал на компания l3 Ventures, за да издига имиджа му и да дискредитира звезди на отбора като Лионел Меси и Жерар Пике в социалните мрежи.

"Възмутително е, че те използват мафиотска практика, която хвърля сянка върху имиджа на клуба. Всичко това отново показва тяхната некомпетентност и те изпадат в паника, за да скрият това. Те трябва да подадат оставка", написа Лапорта в Туитър.

Същевременно, се появи информация, че Бартомеу е поискал да се срещне с футболистите на тима, за да им обясни ситуацията с компания l3 Ventures. Той прави тази среща, за да избегне скандали и за да не повлияе негативно на играчите тази информация, съобщава Mundo Deportivo. Според последната информация, Бартомеу е платил на въпросната компания, за да дискредитира съперника му за президентския пост в клуба. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички