Барселона отрече "поредната фалшива новина", отправена към клуба


Барселона отрече "поредната фалшива новина", отправена към клуба
Снимка: Getty Images/Gulliver

3169 0

Барселона не закъсня и бързо опроверга информацията, че са наели фирма, която да пази чист имиджа на президента Хосеп Мария Бартомеу, за сметка на този на играчите. Каталунците твърдят, че не са договаряли  услуги, свързани с акаунти в социалната мрежа, които разпространяват отрицателни или пренебрежителни съобщения. От "Камп Ноу" го определиха като "фалшива новина".

Услугата I3 Ventures няма връзка с акаунтите, които са споменати, и ако излезе някаква наяве, клубът мигновено ще преустанови договорните споразумения и ще заведе задължително съдебни действия, за да защити интересите си. Барселона твърди, че са се свързали с компанията, за да се следи какво се пише из социалните мрежи, за да следят каква е репутацията на клуба.

Cadena SER информира, че има достъп до два доклада, подготвени от компанията. Първият от тях описва дейността на 6 акаунта, създадени, за да плюят противници на Бартомеу, а другият доклад е за кампания против кандидат-президента Виктор Фонт. Сумата по договора е около 1 милион евро и е трябвало да бъде платена на 6 транша.

Бивш играч на Барселона пък  наскоро заяви, че за първи път вижда Меси с единия крак вън от клуба - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички